Skip Navigation Links

Det er nu blevet ENDNU nemmere at handle i vores webshop!

Vi har hos Alkalær længe tænkt på hvordan vi kan forbedre vores webshop. Det skal være mere logisk at finde det enkelte produkt, og det skal være nemt og hurtigt at købe det korrekte antal. Det har mundet ud i en række nye tiltag som nu er gået live!

Nye kategorier
For det første har vi ændret kategorierne for vores produkter. De er nu inddelt mere logisk så det er nemmere at finde de materialer du skal bruge. Undervisningsmaterialet og læse-selv-bøgerne er nu inddelt i ’lydret’ og ’drilleord’, og de andre kategorier giver mere mening og et bedre overblik. 

Rabatordninger
Det har længe været muligt at købe klassesæt for at gøre det billigere at købe bøger til en hel klasse.

Problemet har dog været begrænsningen i valgmulighederne 6, 12 og 24 stk., så det har ikke altid været lige nemt at ramme det rigtige antal bøger du skulle bruge. Det er slut nu! For med det nye system er det meget lettere at få rabat med hvilket som helst antal bøger du ønsker at købe, så det passer på alle klasser. Og du får stadigvæk rabat så du sparer mere jo flere bøger du køber – win/win! wink

Ny og opdateret kursuskalender!
Nu du alligevel kigger på de nye kategorier i vores webshop, så kan du jo også lige tage et kig på de nye datoer til vores tre moduler under ’Uddannelser’! Der er nemlig kommet en stak dugfriske datoer helt frem til sommeren 2023 så der er rig mulighed for at finde en dato der passer dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt gratis spil
Nu vi har fået en ny og forbedret webshop, nye kategorier, et nyt rabatsystem og en ny og opdateret kursuskalender – så skal du da også have noget helt nyt! Derfor er det gratis spil denne gang noget lidt andet end det har været de sidste gange. Her handler det om at forbinde stavelser så de danner lydrette ord. Download spillet direkte her. Husk at du også kan oprette en gratis profil på www.alkalærsunivers.dk og downloade mange flere spil under menuen ’Gratis opgaver’.

 

Kakaovarme efterårsferiehilsner fra Alkalær