Skip Navigation LinksForside > Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Jeg tilkendegiver at alle de oplysninger jeg har opgivet foroven er korrekte, gyldige og gælder i min nuværende situation.

Jeg accepterer og giver min tilladelse til at Alkalaer.dk gemmer mine personlige oplysninger i deres system og bruger disse data til at yde mig en service via deres hjemmeside (www.Alkalaer.dk).

Jeg accepterer denne brugeroprettelsesaftale med den betingelse at Alkalaer.dk ikke vil videregive mine private oplysninger til en tredjepart, medmindre det på forhånd er aftalt med mig eller det bliver nødvendigt i henhold til dansk lovgivning.

Jeg accepterer at Alkalaer.dk ikke vil blive stillet til ansvar hvis mine private oplysninger bliver afsløret for en tredjepart som følge af en teknisk hardware- eller softwarefejl, fjendtlige hackerangreb eller lignende.

Jeg accepterer at jeg efter min brugeroprettelse vil stræbe efter at holde min profil opdateret således at mine oplysninger svarer til min aktuelle situation.

Jeg tilkendegiver at jeg ikke vil dele min profil med andre, hverken familiemedlemmer eller fremmede.

Jeg forstår og accepterer at Alkalaer.dk har ret til at ophæve mine tilmeldinger og slette min profil hvis jeg bryder denne aftale, uden at skulle kompensere mig på nogen måde.

Jeg accepterer at Alkalaer.dk forbeholder sig retten til at ændre denne aftale såfremt behovet opstår.

Jeg bekræfter at have læst brugeroprettelsesaftalen og erklærer mig enig.