Skip Navigation Links

Sig velkommen til Alkalærs Univers

Alkalærs Univers er Alkalærs helt nye digitale univers der hjælper lærere og elever med at opnå målet om at ALLE i Danmark lærer at læse. Med de mange nye digitale muligheder kan vi møde børnene præcis der hvor de har brug for hjælp – og derved opnå 100 % undervisningsdifferentiering – med et minimum af voksenindblanding.

Vi er ikke helt i mål endnu, men med vores online læsespil “Søde ord” har vi taget de første skridt på læsetrappen. Vi har skabt grobund for et trygt og sjovt lege- og lær-at-læse-univers der stimulerer børns nysgerrighed. Med tiden vil vi udvikle flere spil, udgive e-bøger og skabe digitale tavlebøger til undervisningen. Altsammen for at nå målet: at alle i Danmark lærer at læse.

 

Læsespillet "Søde Ord" er tilbage

Og det er gratis til og med juni.

Det anmelderroste læringsspil ”Søde ord” er
tilbage – nu som online-spil. Alt du skal gøre, er at oprette en profil på www.alkalærsunivers.dk, og så kan I spille spillet.

Læsespillet henvender sig til børn i alderen 4-7 år, men også yngre børn og ældre børn med læseproblemer kan lege med. En ny opdatering af spillet er netop landet, og vi arbejder på højtryk for at få den endelige version klar til sommer – inklusiv progression, endnu bedre brugervenlighed og mulighed for Uni-login til skolebrug.

 

Masser af gratis opgaver

Vi har samlet en hel masse gratis opgaver og spil til undervisning med Alkalær-metoden. Download her to kopiark der træner dine elever i lydrette ord med to bogstaver. Opret en bruger på www.alkalærsunivers.dk, og download mange flere gratis opgaver og spil.

 

Vi ses på Alkalærs Univers!