Skip Navigation LinksForside > Underviser


Maja Stegger i Åbyhøj

Certificeret Alkalær-diplomunderviser


 22777533
 Ydunsvej 5, 8230 Åbyhøj


Undervisning er min store passion. Jeg underviser i folkeskolen, som privatunderviser i Alkalær og så er jeg hundetræner i DKK.

Med Alkalær har jeg fundet en undervisningsform, der giver alle børn og unge mulighed for at knække læsekoden. Alkalær er systematisk kombineret med en legende tilgang til læsetræning og netop dette er afgørende af mit valg af materiale.  

Jeg er en erfaren lærer, der har hjulpet mange børn til at knække læsekoden. Jeg oplever at børne der bøvler med læsning, kan miste gejsten, derfor er min erfaring at det afgørende at de oplever succes og anerkendelse. 

Da Pernille startede hos mig, havde hun en opfattelse af at hun aldrig kunne blive god til at læse. Pernille oplevede at alle andre i klassen allerede læste tykke bøger. Ved at arbejde med Alkalærs metode fik vi i fællesskab lukket de huller i Pernilles læsetræning der stod i vejen for læsningen. 

Undervisningen kan foregå hos mig, men jeg kører gerne ud til jer. Jeg oplever at undervisningen hos jer, kan give barnet tryghed og ro. 

Ring til mig for en gratis læsetest.

Kontakt:

Maja Stegger
Ydunsvej 5
8230 Åbyhøj

majash1@hotmail.com

Ring 22777533, læg evt. en besked, så ringer jeg tilbage.

Majas læseri på Facebook