Skip Navigation LinksForside > Underviser


Zozann i Vallensbæk

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 28 90 38 59
 Syvhøjvænge 52, 2625 Vallensbæk

Telefontid: hverdage mellem 10.00-16.00 og 18.00-19.00 (skriv evt. En besked, så vender jeg tilbage)

 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har 15 års arbejdserfaring med børn og unge. Har arbejdet med samtlige undervisningsmaterialer i indskolingen og på mellemtrin og det, som har givet de bedste læse resultater for mine elever, er Alkalær-metoden. To ting i livet, der gør mig lykkelig, er mine børn- samt at se andres børn knække læsekoden- den glæde i deres øjne, er undværlig. 

Jeg har kendskab til alle børn i alle aldre, ro og nærvær er min kæphest. I skal vælge mig fordi i ønsker, at jeres barn får en god start på læsningen i rolige omgivelser. Jeg kan garantere jer, at I vil få et barn, som vil knække læsekoden indenfor kort tid. Jeg vil under hele forløbet vejlede forældrene omkring læsetrappen og sørge for at få opbygget en god læseforståelse for eleven.

Jeg har arbejdet intens med Alkalær i et par år nu og har mange succeshistorier. Men en af mine succeshistorier, som aldrig vil komme glemmeboksen- er denne elev, der gik i 9. klasse. Han skulle efter sigende være ordblind, han kom til Danmark, da han skulle gå i 2 klasse.

Det viste sig så, at drengen bare aldrig havde lært lydene på bogstaverne korrekt. Vi startede helt fra bunden med lydene og arbejdede ret intens med det hemmelige alfabet - han formåede at afslutte afgangseksamen med nogle fine resultater.

Skal du få brug for yderligere information, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig.

Kh. Zozann K.