Skip Navigation LinksForside > Underviser


Firdevs i Valby

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


  53698416
 Vigerslev Vænge 54, 3 tv , 2500 Valby

Ring på hverdage kl. 15-20, onsdage dog kl. 17-20. Desuden på lørdage og søndage kl. 15-18.

 

Jeg er uddannet pædagog og har mange års erfaring med indskoling af børn i alderen 5-7 år. Især tosprogede elever har jeg erfaring i at undervise, og jeg brænder for at hjælpe dem med at være på lige fod med de andre elever. 

Jeg tror på at alle børn har potentialet til at opnå succes ved hjælp af Alkalær-metoden. Det gælder både læsning, læseforståelse og stavning. Derfor er jeg Alkalær-underviser. 

Forældre vil have det bedste for deres børn, og det lige meget hvor man kommer fra i verden. Jeg har mødt en del tosprogede forældre som vil have at deres børn er på lige fod med de danske børn fagligt, og det kan godt blive udfordrende nogle gange. Det er ikke altid de ved hvordan de skal hjælpe deres børn. Da jeg har undervist tosprogede børn i mange år, har det givet mig en del erfaring med at undervise både tosprogede og etniske danske elever.

Jeg har haft undervist en pige som har gået i børnehaveklasse i to år, og i cirka et år har jeg undervist hende individuelt med Alkalær-metoden. Hun gennemførte modul 1 på et år, og allerede efter tre måneder havde hun lært at læse ord med to til tre bogstaver. Dette blev gjort uden hjælp fra hendes forældre eller andre mennesker. 

Det er ikke altid at barnet kan få hjælp fra sin familie, og det er så her jeg vil træde frem og hjælpe til – netop ved at være privatunderviser.