Skip Navigation LinksForside > Underviser


Karina Gram i Ledøje, Smørum

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 51 50 00 96
 Ledøje Bygade 58, 2765 Smørum

Jeg elsker at undervise og er dedikeret til at hjælpe børn, unge og voksne med at bryde læsekoden; derfor er jeg Alkalær-underviser. Jeg er uddannet folkeskolelærer, med linjefag i dansk, historie og specialpædagogik, og har erfaring fra Folkeskolen med undervisning af ordblinde og andre læsesvage elever. Det gav dyb mening for mig da jeg stiftede bekendtskab med Alkalærs lydrette og velstrukturerede undervisningssystem, og resultaterne taler for sig selv.

Når man har ordlæsevanskeligheder, er det et hårdt og intenst arbejde at lære at læse. Det kræver mange timers indsats fra både elev og underviser. Jeg er tålmodig og møder eleven præcis hvor han/hun er i sin læseudvikling, og er parat til håndtere de udfordringer vi møder undervejs i arbejdet. Vi samarbejder om at nå målet i et læringsmiljø der er anerkendende, ærligt, positivt og hyggeligt.

Hvis du ønsker mere viden om undervisningsmaterialet, har spørgsmål til undervisningen, eller bare gerne vil møde mig inden du beslutter dig for om jeg er den rigtige underviser for dig eller dit barn, så kontakt mig på mail eller telefon for et uforpligtende møde. 


KONTAKT

Karina Gram
Ledøje Bygade 58
2765 Smørum

51 50 00 96
info@laeselaerer.dk 
www.laeselaerer.dk