Skip Navigation LinksForside > Underviser


Chantal i Valby

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 28 18 56 63
 , 2500 Valby

Mit mål er at give børn gode oplevelser med deres allerførste læsning. Jeg har valgt at være Alkalær-underviser for at hjælpe de børn, som har brug for en fokuseret og systematisk start på deres læseindlæring. Alkalær-metoden er systematisk og trinvis undervisning i det danske sprogs mange ikke-alfabetiske lyde – og materialet gør læseindlæringen sjov og motiverende.

Jeg vil gerne give alle mine elever succesoplevelser med læsning i trygge og rolige rammer. Vi lytter til sange og spiller spil, hvor vi bl.a. får bevæget os undervejs. Jeg inddrager forældrene aktivt i undervisningen og I får konkrete redskaber til at støtte jeres barn undervejs i forløbet.

Jeg har oplevet, hvordan børn allerede i 1. klasse kan føle sig ”hægtet af” læseundervisningen i skolen. Her kan en tidlig og intensiv supplerende indsats vha. Alakalær-metoden være med til genskabe lysten til at lære at læse og styrke børnenes selvtillid. Begejstringen kan være så stor, at man får lyst til at lave vejrmøller, som én af mine elever gjorde efter at modtaget sit Søde Ord Diplom!