Skip Navigation LinksForside > Underviser


Anne Vejby Jakobsen i Gandrup

Alkalær-underviser


 25525244
 Mellemvang 13, 9362 Gandrup


Jeg arbejder med ALKALÆR-metoden hver dag i mit arbejde, som lærer og læsevejleder. Det er en stor fornøjelse at arbejde med børnene, hjælpe dem gennem svære frustrationer og juble sammen med dem, når de bestiger endnu et trin på læsetrappen. Der er ingen tvivl om, at ALKALÆR-metoden gør læsningen lettere for det barn, som tidligere har kæmpet en svær kamp.

Børn skal danse, modellere, ses, høres, opmuntres og vejledes på vejen op ad læsetrappen. Arbejdet skal foregå i trygge rammer, og jeg kører ud til jer på aftalte dage. Jeg støtter, rådgiver og hjælper jeres barn videre i læseudviklingen. 

Første gang jeg mødte "Lille Finn" smed han læsebogen i gulvet og løb i frustration ud af klasselokalet. Det tog tid at vinde hans tillid, men tilliden kom, da vi arbejdede sammen om ALKALÆR. På få måneder blev Lille Finn lige så dygtig til at læse, som gennemsnittet i klassen, og han løb ikke ud af klasselokalet mere. I stedet blev han rollemodel for mange af de andre eller sad og drømte om at blive politibetjent. 

KONTAKT

Anne Vejby Jakobsen
Mellemvang 13
9362 Gandrup


25525244
annevejbyjakobsen@gmail.com