Skip Navigation LinksForside > Underviser


Anne Esbensen Freundlich i Nørresundby

Certificeret Alkalær Professionel-underviser


 22527556
 Højvangsvej 29, 9400 Nørresundby


Jeg har igennem mange år som lærer oplevet mange børn på forskellige klassetrin og med forskellige udfordringer have store frustrationer ved at få knækket læsekoden, og jeg har tidligere forsøgt mange forskellige ting og systemer uden den helt store succes. Men i Alkalær har jeg fundet det der fungerer. Jeg har flere elever på vej igennem systemet nu, og det virker!

Jeg er en glad, imødekommende, positiv og anerkendende person der tager udgangspunkt i dit barns forudsætninger. Det er afgørende for mig at dit barn føler sig forstået og mødt, for det er derigennem at den personlige succes opleves. I samarbejdet når vi målet og (gen)finder læseglæden.

Skulle du ønske at få mere at vide, har spørgsmål om materialet og undervisningen eller bare gerne vil møde mig for at se om jeg er den rette underviser for dit barn eller dig, så tøv ikke med at tage kontakt på mail eller telefon for et uforpligtende møde.


KONTAKT

Anne Esbensen Freundlich
Højvangsvej 29
9400 Nørresundby

Tlf. nr.: 22 52 75 56
akfreundlich@gmail.com 
 

"Vores datter Solveig har været så heldig at blive undervist af Anne.

Solveig havde svært ved at knække læsekoden da hun gik i 1. Klasse. Så svært at det gik ud over hendes humør, selvstændighed og lysten til at lære, og det bedste var at tage et år mere i 1. Klasse. Derudover begyndte hun til alkalær.

Der gik ikke længe før både vi forældre og lærerne kunne se en kæmpe forskel. Hun fik hurtigt knækket læsekoden, og hun voksede på så mange planer.... Både i dansk og matematik. Hun er blevet super selvstændig i skoletimerne, hun er blevet meget mere selvsikker i feks lege, konkurrencer og spil, hvor hun før havde det med at blive usikker og trække sig væk. Vi har pludselig fået en pige som sidder og læser fordi hun har lyst, og som deler ud af sin alkalærviden til klassekammeraterne.

Jeg kan på det varmeste anbefale at give dit barn et forløb ved Anne."