Skip Navigation LinksForside > Underviser


Birte Evald Søgaard i Ebeltoft

Certificeret Alkalær-underviser


 29913898
 Rødtjørnevej 6, 8400 Ebeltoft

Jeg har arbejdet som dansklærer på Ebeltoft Skole siden min ansættelse i 1982. Jeg har i mange år lært børn at læse, og jeg bliver hver gang rigtig glad når jeg oplever at eleven ”knækker” læsekoden og pludselig selv kan læse.

Ligeledes arbejder jeg hos Skolens Pædagogiske Læringscenter. Her tilbyder jeg støtte og hjælp til elever der har brug for et læse- eller stavekursus af kortere varighed.

Det har været sjovt og inspirerende at kunne udvikle dygtige og sikre læsere. Jeg har altid udelukkende benyttet mig af lydrette tekster, og med Alkalær-metoden, som med succes har været anvendt på tusinder af børn, har jeg samtidig fået et veltilrettelagt og meget struktureret materiale hvor al begynderundervisning er 100 procent lydret opbygget.

Jeg brænder for mit arbejde med at lære børn at læse – ikke mindst for dem der har lidt eller meget svært ved det. Når det så lykkes at knække læsekoden, er det en utrolig dejlig oplevelse for både elev og lærer. Af den grund tilbyder jeg også privatundervisning til de elever der har brug for en ekstra indsats – eller måske er faldet lidt fra i den daglige klasseundervisning. Privatundervisningen foregår i trygge omgivelser i mit eget hjem i Ebeltoft og er altid tilpasset det enkelte barns behov.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en helt uforpligtende samtale, og vi kan evt. drøfte et muligt forløb ved samme lejlighed.

KONTAKT

Birte Evald Søgaard
Rødtjørnevej 6
8400 Ebeltoft


29913898

birte.evald@icloud.com

Sikkerlæser på Facebook

www.sikkerlaeser.dk/