Skip Navigation LinksForside > Underviser


Betina Linde Holst på Agersø

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 23 48 64 90
 Lillegade 17, 4244 Agersø

Telefontid: Bedst mellem 19 og 20.
 

Igennem de 10 år hvor jeg arbejdede i folkeskolen som underviser i dansk i indskolingen, manglede jeg indimellem et gennemgribende værktøj til de elever der havde læsevanskeligheder. Det værktøj fandt jeg i Alkalær. Undervisning med Alkalær giver barnet oplevelser af succes og glæde, og det giver sejre. Derfor er det en fornøjelse at bruge Alkalær-metoden på den specialskole jeg er ansat på nu, og som privatunderviser.

Jeg brænder for at give børn gode læseoplevelser. Og jeg synes det er givende at følge deres udvikling og de store sejre det er for barnet hver gang det oplever at kunne lidt mere.

Jeg er rolig, tålmodig, nærværende og anerkendende, og undervisningen foregår altid i barnets eget tempo. Min undervisning tager derfor udgangspunkt lige der hvor dit barn er i sin læseproces, og sammen arbejder vi os sikkert op ad Læsetrappen – et trin ad gangen. Du og dit barn vil få den støtte og de redskaber der skal til for at skabe læseglæde og øget selvværd.

Du/I er velkomne til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende snak. Her kan I se materialer og fornemme om jeg er den rigtige underviser. Der vil også være mulighed for at tage en test som vil vise hvor barnet er læsemæssigt.

Undervisningen foregår hjemme hos jer. Oftest underviser jeg i barnets eget hjem, da dette skaber god tryghed for barnet – og også gør det lidt lettere at passe undervisningen ind i en travl hverdag.

Facebook: Alkalær Sydvestsjælland – Lær at læse og stave