Skip Navigation LinksForside > Underviser


Agna Thinggaard i Skive

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 40805838
 Furvej 36, 7800 Skive

Velkommen hos LÆS OG LÆR - Skive.

Jeg er uddannet lærer og læsevejleder og har arbejdet med læseindlæring i rigtig mange år i både folkeskolen og på en friskole, hvor jeg i 16 år havde ansvaret for specialundervisningen i dansk. Sideløbende hermed uddannede jeg mig til Certificeret Alkalær Diplom-underviser.

Jeg har desuden PD i psykologi samt en 4-årig NLP psykoterapeut uddannelse i bagagen. Dertil Certificeret Tankefeltterapeut.

Dette er min baggrund for at tilbyde min hjælp til alle med læsevanskeligheder - både børn og voksne. Især brænder jeg for at hjælpe dig, der har svære ordblindevanskeligheder og måske aldrig har været i nærheden af at knække læsekoden. Har angst, stress eller lavt selvværd bremset din glæde ved at lære? Måske har du af andre årsager helt opgivet at modtage undervisning. Jeg har stor erfaring netop indenfor dette felt og har oplevet, hvor meget det betyder for livskvaliteten endelig at kunne læse.

Min undervisning er båret af anerkendelse og respekt for dig og for det, du allerede kan. Jeg glæder mig til at følges med dig op ad Læsetrappen.


KONTAKT

LÆS OG LÆR Skive
Agna Thinggaard
Furvej 36
7800 Skive
 


40805838

agnathinggaard@gmail.com