Skip Navigation LinksForside > Underviser


Karina Calmann i Lejre

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


  26 70 77 90
 Hortenziavej 10, 4330 Hvalsø


Uddannelsen som Alkalær-underviser var banebrydende og viste mig en læsemetode til børn og unge med læsevanskeligheder – en metode der knækker læsekoden! Det er trygt, enkelt og logisk og sikrer succesoplevelser for alle. 
Det store øjeblik – det der står og sitrer – er når eleven kan sætte bogstavernes lyde sammen til ord! Jeg tager udgangspunkt i den enkelte elev på præcis det niveau eleven befinder sig.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med dig og dit barn. Det er sjovt, effektivt og let. Sammen vil vi bestige læsetrappen! Fordi jeg brænder for at gøre en forskel, er det fantastisk at kunne sige: ALLE kan lære at læse!

Jeg stiftede bekendtskab med Alkalær da min datter efter en årrække stadig ikke havde lært at læse. Efter første lektion kunne hun ikke få armene ned. For første gang nogensinde troede hun på at hun kunne lære at læse … Det har betydet alt for hendes skolegang. Hendes selvtillid er vokset, og hun tror nu på sig selv. Det er det jeg nu kan give dig og dit barn.

Ring til mig og aftal tid for en gratis læsetest!

KONTAKT

Karina Calmann
Hortenziavej 10
Vester Såby
4330  Hvalsø
 


26 70 77 90
kc.alkalaer@gmail.com