Skip Navigation LinksForside > Underviser


Ebbe Lind i Viborg

Certificeret Alkalær X-pert-underviser


 30203515
 Kløvermarksvej 1, 8800 Viborg


Jeg kan lære alle at læse. Punktum.

 

Jeg har i mange år arbejdet med læsesvage unge og voksne som faglærer og som uddannelses- og erhvervsvejleder i erhvervsskolesystemet. I 2007 startede jeg Læseværkstedet Nolexia og opdagede at jeg ved at bruge Læsetrappen kan lære alle børn og unge at læse. Punktum. Og det endda med læsegaranti!

 

Jeg arbejder i dag som X-pert-underviser i Alkalær-metoden – hvor jeg på en sjov og effektiv måde hjælper børn og unge med at knække læsekoden.

 

Under danskforløbet vil du som forælder lære en masse tricks og tips til hvordan du kan hjælpe og støtte dit barn i dansklæsningen så fremgangen fortsætter.

 

Mød mig på ebbelind.dk


 

KONTAKT  

Dansk Læse praktik
v/ Ebbe Lind 
Kløvermarksvej 1
8800 Viborg
 


30 20 35 15

kontakt@ebbelind.dk

Facebook.com/dansklaesepraktik

ebbelind.dk/

"Juhuuu, nu lykkedes det! I går blev jeg ringet op af min datters dansklærer, som var lettere euforisk. Min datter, Emma, går i 5. klasse og fik i slutningen af 1. klasse konstateret læsevanskeligheder. Emma blev af skolen tilbudt læsekursus og it-rygsæk. Alle gode forsøg som desværre ikke gav den ønskede effekt, nemlig at knække læsekoden. I februar i år ytrede Emma selv ønske om at prøve noget andet; hun ville virkelig gerne lære at læse. Hun havde hørt om en kammerat som gik hos Ebbe Lind. Ebbe Lind er til dato en af de mest positive, autentiske og helt igennem fantastiske undervisere Emma har mødt. Alkalær-systemet er supergodt og har vist mig metoder som jeg ikke lærte på seminariet. Af hjertet tak, Ebbe, for den forskel du har gjort for min datter.

Lena Busk Pedersen