Skip Navigation LinksForside > Underviser


Line Maj Bertelsen i Klampenborg

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 26204456
 Taarbæk Strandvej 55 B, 2930 Klampenborg

Det øjeblik der giver den største mening for mig som underviser, er det øjeblik, hvor ens elever pludselig kan sætte bogstavernes lyde sammen og de læser ord. Det er magisk at se elevernes øjne stråle af stolthed og glæde.

Jeg er uddannet folkeskolelærer, læsevejleder og certificeret Alkalær Diplom-underviser og til dagligt underviser jeg 0. klasse og små hold i indskolingen, hvor min primære rolle er at arbejde med læseindlæring og sproglyde og at gennemføre intensive læseløftsforløb for læseudfordrede elever.

Alkalær uddannelsen har været en livsændring for mig som underviser. Det har givet mig en anden forståelse for lydene i det danske sprog og Alkalær materialet giver mig mulighed for at undervise grundigt og systematisk i disse lyde, så en god læseindlæring, uden huller i det indlærte, kan finde sted.

Som underviser er jeg rolig og tålmodig og anerkende. Jeg går meget op i at mine elever skal have en god og tryg oplevelse hver gang og jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og mulighed for udvikling.

Min undervisning foregår i et tæt samarbejde mellem elev, forældre (eller anden primær person) og mig som underviser og jeg forventer at mine elever er motiverede og at der er 100 % opbakning fra jer forældre eller anden primær person.

KONTAKT

Line Maj Bertelsen
Taarbæk Strandvej 55 B
2930 Klampenborg

26 20 44 56
muslingmaj@hotmail.com 

www.linemajs.dk