Skip Navigation LinksForside > Underviser


Mette Fink Mikkelsen i Ebeltoft

Certificeret Alkalær Diplom-underviser


 23632758
 Strandparken 23, 8400 Ebeltoft

Jeg hedder Mette Fink Mikkelsen, og med Læsetrappen i hånden kan jeg give dig eller dit barn gode læsekundskaber og læseglæde.

Som uddannet dansklærer har jeg igennem mit arbejde i folkeskolen ofte været frustreret over manglen på resurser og udbuddet af læsemateriale til elever der havde svært ved læsningen.

Min begejstring var derfor stor da jeg fandt materialet og uddannelsen fra Alkalær. Endelig et indbydende og logisk materiale med en klar rød tråd som fører både elever og forældre sikkert igennem, lige fra det første spæde kendskab til bogstaverne til sikker læsning.

Jeg tilbyder privatundervisning i hyggelige omgivelser med udsigt til en dejlig sø. Undervisningen indholder ud over læsemapperne også spil, leg, musik og dans tilpasset den enkelte elevs behov.

For yderligere information kan du besøge min hjemmeside eller kontakte mig for en uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at finde min side på Facebook: "Op på læsehesten – Alkalær Østjylland". Her opdaterer jeg løbende med læseråd og elevernes fremskridt.

Med venlig hilsen
Mette


KONTAKT

Mette Fink Mikkelsen 
Strandparken 23
8400 Ebeltoft
 

 

23 63 27 58
oppaalaesehesten.dk
oppaalaesehesten@gmail.com