Skip Navigation LinksForside > Underviser


Astrid Charly Christiansen ved Gilleleje

Certificeret Alkalær X-pert-underviser


 23251252
 Tranemosen 11, 3250 Gilleleje


Jeg kan på en sjov og effektiv måde hjælpe børn og unge med at lære at læse ved hjælp af Alkalær-metoden. Som underviser er det en stor glæde at kunne være med til at opbygge et selvværd for det enkelte barn. Det betyder bare så meget for hele familien når det enkelte barn kan følge med i skolen.

Min egen datter havde tilbage i 2007 store problemer med læsning. Det nytter ikke at lære at læse uden at kunne lydene i alfabetet. Jeg har personligt erfaret hvor meget det betyder at et barns sanseapparat fungerer. De motoriske færdigheder skal styrkes, således at kroppen er i balance. 

Ud over at undervise børn med læsevanskeligheder, så arbejder jeg som Psykomotorisk terapeut på en specialskole for børn med autisme og ADHD. Børnene er udfordret i deres indlæring og med deres sansemotorik.

Alkalær-undervisningen foregår på min bopæl i Sorø.


Vi er meget glade og tilfredse med Astrids undervisning. Min søn på snart 7 år har lært at læse med ”Søde ord – læs med lyd og lyst”, og nu tager vi modulet med ”Drilleord – og det hemmelige alfabet”. 


Astrid har været rigtig god til at undervise og til at holde os på sporet i det for os noget svære selvtrænings-program Alkalær tilbyder. Hun har givet os en uvurderlig opbakning i hele forløbet, og jeg kan kun varmt anbefale alle at lære at læse hos Astrid.
 


KONTAKT
Astrid Charly Christiansen
Tranemosen 11
3250 Gilleleje
 

23 25 12 52
astrid.christiansen@gmail.com